AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kastajaiset
PaikkaTampere
Aikati, 14.11.2023 klo 15:00 - ti, 14.11.2023 klo 23:59
Ilmoittautuminen jäsenillema, 23.10.2023 klo 12:00 - to, 09.11.2023 klo 23:59, Ilmainen

Mitkä kastajaiset? No, pitäähän fukseista tehdä Luuppilaisia! Kastajaisissa fuksit vetävät haalarit ensimmäistä kertaa jalkaan ja suorittavat tehtäviä ryhmissä, jonka jälkeen siirrytään jatkosaunalle, jossa OPPM. Lisäksi parhaat ryhmät palkitaan! Ilta huipentuu Kaijakkaan yhdessä muiden fuksien ja tuutoreiden kanssa.

Kastajaiset suoritetaan ryhmissä, jotka Luupin oma random-generaattori muodostaa puolestanne. Kastajaiset ovat ilmaiset ja tarkoitettu vain Luupin fukseille.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saavut myöhässä. Lisäksi tänä vuonna on ollut paljon aktiivisia kansainvälisiä opiskelijoita, niin ilmoitathan onko sinulle ok olla englanninkielisessä tiimissä. Pyritään tällä varmistamaan kaikille mukavat Kastajaiset :) 

Aikataulu

15:00 Haalareiden jako alkaa Pii-Klubilla
16:00 Ryhmien muodostaminen
16:30 Viimeistään ryhmät liikkeelle
20:00 Rastikierros sulkeutuu
20:40 Voittajien julkistaminen!

Tässä infopläjäys siitä, miten huomiseen kannattaa varautua.

1. Haalarit jaetaan Pii-Klubilla klo 15-16. Tulkaa siis ajoissa noutamaan haalarinne, niin ehditte pukemaan ne päällenne ja fiilistelemään niitä ✨ Myös lähtö tapahtuu Piiltä, eli ei kannata kadota mihinkään ennen aikoja.

2. Pukeutukaa lämpimästi ja sään mukaisesti, sillä saatte nauttia raikkaasta marraskuun säästä. Vinkkinä, farkut ei ehkä oo se mukavin vaate haalareiden alle.

3. Halutessaan voi varata vaihtovaatetta mukaan, sillä ensimmäisessä jatkopaikassa on mahdollisuus saunoa jne eli myös vaatteiden vaihto onnistuu.

4. Jos saunominen kiinnostaa, varatkaa pyyhe mukaan. Muussa tapauksessa pyyhkeelle ei ole käyttöä ellei sitten taivas repeä ja kastele läpimäräksi.

5. Mukaan voi varata haluamiaan virvokkeita ja mahdollisia eväitä. Huomatkaa kuitenkin, että anniskelualueilla EI SAA nauttia omia juomia eikä ruokia. Viimeistään ekassa jatkopaikassa omat juomat ja ruuat ovat varmasti mieleen.

6. Tärkeintä on, että saavutte paikalle avoimin ja iloisin mielin! Kastajaiset on monille yksi opiskeluaikojen ikimuistoisimmista tapahtumista, toivottavasti myös teille 🫶🏼

7. Ilta huipentuu Kaijakkaan 🎉

8. Mikäli saavut paikalle myöhässä (klo 16.30 jälkeen), niin laita Telegramissa viestiä tuutorivastaaville @Souffia tai @tontsa niin ohjeistetaan oikeaan paikkaan!

9. Mikäli et syystä tai toisesta pääse Kastajaisiin, voit hakea haalarisi Pii-Klubilta kastajaisten jälkeen toimistoajan puitteissa.

_____________________

Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita.

Jos tulee kysyttävää, niin otathan yhteyttä pääjärjestäjiin:
tutor@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Netum
Nokia
Vincit
TEK
Digia
Nitor
Solita
Futurice
Eficode
Gofore
Exove
Knowit
Loimu
Insta
Sofia Digital
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste