AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Netum excu
PaikkaNetumin toimisto
Aikati, 31.10.2023 klo 17:00 - ti, 31.10.2023 klo 20:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 09.10.2023 klo 09:00 - ma, 23.10.2023 klo 23:00, Ilmainen

Tervehdys Luuppilaiset!


Tervetuloa Netumin järjestämälle yritysvierailulle tiistaina 31.10.-23 klo 17.00-20.00. Järjestämme vierailun Tampereen Yliopistonkadun toimistollamme osoitteessa Yliopistonkatu 58 B.
Noudamme vierailijat alaovelta klo 17.00.


Luvassa on mukava ja rento ilta vihreän teemamme siivittämänä, jossa Netumin asiantuntijat päästetään lauteille kertomaan uratarinoistaan sekä jakamaan tietoiskuja vihreästä ohjelmistokehityksestä sekä suunnittelusta. Lisäksi olemme varanneet aikaa yhteiselle aktiviteetille ja rennolle jutustelulle.

Tilaisuus järjestetään suomeksi.


Paikan päällä on ruoka- ja juomatarjoilu, joten ilmoitathan mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.


Tietoturvasyistä meidän tulee tunnistaa vierailulle osallistujat, joten ottakaa vierailulle mukaan henkilöllisyystodistus.


Lämpimästi tervetuloa yritysvierailulle ja pidetään mukava ilta yhdessä tutustuen toisiimme sekä uramahdollisuuksiin Netumilla!

Ystävällisin terveisin,
Veera ja Minna
Netumin rekrystä

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT- hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Tällä hetkellä meitä netumilaisia on jo yli 400 asiantuntijaa eri puolella suomea ja yhteisömme kasvaa jatkuvasti.


Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työmahdollisuuksia IT-alan ammattilaisille. Palkkaamme vuosittain myös useita kesätyöntekijöitä sekä IT-alan opiskelijoita erilaisiin työtehtäviin ja tarjoamme myös harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluu digipalvelut, data- ja analytiikkapalvelut, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut.

 

//

 

Jonotiedustelut ja muut tapahtumaan liittyvät kysymykset voi osoittaa yritysvastaava Jerelle esim telegrammissa @jerzu tai sähköpostitse jere.lilja@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Insta
Nitor
Knowit
Nokia
Vincit
Kolmiobileet
Loimu
Exove
Digia
Sofia Digital
Solita
Gofore
TEK
Futurice
Netum
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste