AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kesälomasitsit feat. UDK
PaikkaPii-Klubi (Yliopistonkatu 58b)
Aikato, 12.05.2022 klo 18:00 - to, 12.05.2022 klo 22:30
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 06.05.2022 klo 13:00 - ti, 10.05.2022 klo 23:59, 10€

Pitkä ja rankka lukuvuosi jää vihdoin taakse ja aurinko taas paistaa kun 12.5. sitsataan Pii-Klubilla! Vuorossa on poikkitieteellistä laulamista, sillä kanssamme juhlimaan saapuu informaatio- ja mediatutkimuksen ainejärjestö UDK!

Sitsien teema on hyvin ansaittu kesäloma, joten kaiva kaapista esiin vaikka aurinkolasit, havaijipaidat ja släbärit. Pukukoodiin sopii luonnollisesti myös haalarit.

Ilmoittautuminen sitseille alkaa perjantaina 6.5. klo 13.00 ja päättyy tiistaina 10.5. Paikkoja on Luupille varattu 45. UDKlta saapuu paikalle myös 45 osallistujaa. Lisäksi sitseille osallistuu ennalta määritetty toimikunta. Sitsien hinta on luuppilaisille 10€, johon sisältyy kolme juomaa, kaksi shottia sekä ruoka.

Jos UDKlta ei ilmoittaudu täyttä 45 osallistujaa, niin mahdolliset ylijäävät paikat siirtyvät Luupille, joihin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 9.5.

Sitsien päätyttyä juhliminen ei lopu, vaan suuntaamme yhteisille jatkoille Klubille! Sisäänpääsy ja narikka ovat ilmaisia opiskelijakortin näyttäville ja opiskelijahinnat ovat illan voimassa.


Mitkä ihmeen sitsit?
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja lauletaan juomalauluja. Luupin sitseillä on perinteisesti pukeutumisteema, joka ei kuitenkaan ole pakollinen - tärkeintä on pitää hauskaa! Sitseillä vallitsevat omat sääntönsä, jotka toastit, eli sitsien laulunjohtajat ja seremoniamestarit, selittävät kyllä juhlan alussa. Myöhästyminen on rangaistavaa, joten ole paikalla ajoissa tai ilmoita myöhästymisestä hyvine syineen etukäteen!

Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä tapahtuman pääjärjestäjään:

Matias Selin
matias.selin@luuppi.fi tai tapahtuma@luuppi.fi
Telegram: @matskuman5

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Knowit
Solita
Insta
Vincit
Nitor
Nokia
Digia
TEK
Exove
Netum
Loimu
Eficode
Futurice
Sofia Digital
Kolmiobileet
Gofore
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste