AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Rare Excu
PaikkaKyttälänkatu 1
Aikake, 23.03.2022 klo 17:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 14.03.2022 klo 10:00 - ma, 21.03.2022 klo 12:00, Ilmainen

On taas aika päästä excuilemaan ihan livenä Rarelle! Tule kuulemaan millaista on työskennellä (vielä) pienessä luuppilaisessa konsulttiyrityksessä sekä mikä on TypeScript, miten se eroaa JavaScriptistä ja mitä hyötyä siitä on!

Näitä kysymyksiä pyörittelemme Raren exculla 23.3. kello 17 alkaen. Lue ensimakua Raresta alta ja tule kanssamme exculle keskustelemaan ja katsomaan millainen meininki on Rarella!
 
Mikä Rare?
 
Rare on nuori webbidevaamiseen keskittynyt luuppilainen konsulttiyritys. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön työskentelyyn sekä oppimiseen, ja uskomme, että asiakasprojektit täytyy miettiä tarkasti kullekin työntekijälle: projektin tulee olla mieluisa ja tukea työntekijän uraa ja kehitystä. Panostamme Rarella ketterään ohjelmistokehitykseen, yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja jatkuvan kehittymisen tukemiseen.
 

Lue lisää Raresta http://rare.fi ja tutustu lisää Raren meininkiin Raren instagramissa @rarekoodaa

HUOM: Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä, tai sinulla koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

Luupin yhteyshenkilö: Mikko (mikko.tuominen@luuppi.fi)
TG: tuo_mikko

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Insta
Loimu
Solita
Kolmiobileet
Sofia Digital
Eficode
Nitor
Netum
TEK
Futurice
Nokia
Digia
Vincit
Knowit
Exove
Gofore
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste