AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppikyykkä 2022
PaikkaHakametsän jäähalli, Keltinkatu 2, 33530 Tampere
Aikato, 27.01.2022 klo 15:45 - to, 27.01.2022 klo 20:00

Jo vuodesta X järjestetty Luuppikyykkä-turnaus on jälleen täällä! Luuppi kaipaa kyykän mestareita myös vuodelle 2022. Pääset osoittamaan kyykkätaitosi torstaina 27.1. Hakemetsän jäähallilla ja pöllyyttämään toivon mukaan kyykkiä olan takaa. 

Kisat alkavat kello 16:00, mutta ole paikalla viimeistään 15:45, jotta pelit oikeasti ehditään aloittamaan ajoissa. Turnaus jaetaan kolmeen tai neljään alkulohkoon ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä riippuen (max 16 joukkuetta). Alkulohkojen jälkeen pelataan semifinaali, jonka jälkeen finaali ja pronssipeli. Vaikkei pelaaminen innostaisikaan, kannattaa paikalle tulla kannustamaan suosikkijoukkueitaan!

Ilmoittautuminen alkaa 17.1. 14:00 osoitteessa www.luuppi.fi/kyykka ja päättyy 25.1. 23:59  Joukkueessa tulee olla neljä pelaajaa, muunlaisesta joukkuekoosta kannattaa ottaa yhteyttä päätuomariin (kyykka@luuppi.fi) Aikataulun puitteissa saatamme tehdä ennakkoanalyysin joukkueista LuuppiSanomiin.

LuuppiKyykän voittajajoukkueelle ei ole luvassa pelkästään mainetta ja kunniaa, vaan myös mahtava palkinto! Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Tapahtumalle pyritään järjestämään jatkosauna, tiedotamme tästä myöhemmin lisää mikäli koronatilanne on suotuisa. Finaali pyritään striimaamaan Luupin Twitchissä, jotta muutkin pääsevät tunnelmaan mukaan. Striimistä pyritään tiedottamaan ajoissa ainakin Luupin Telegrammissa ja arvioitu aika finaalille on noin klo 19-20 aikoihin turnauspäivänä.

Jos kyykän säännöt ovat unohtuneet, niin ne voi kerrata tästä linkistä

HUOM

Koronarajoituksien vuoksi tapahtumassa on tärkeää huolehtia erityisesti turvaväleistä ja hygieniasta. ÄLÄ tule kipeänä tapahtumaan tai jos sinulla on koronaan viittaavia oireita.


Tapahtumasta vastaavat

Jere Lilja ja Veeti Ahvonen

kyykka@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Digia
Kolmiobileet
TEK
Vincit
Insta
Gofore
Loimu
Netum
Nitor
Eficode
Knowit
Futurice
Solita
Sofia Digital
Exove
Nokia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste