AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Digia esittää: Integraatiot ja rajapinnat
PaikkaEtänä, Teams. Linkki lähetetään myöhemmin osallistujille.
Aikake, 12.05.2021 klo 17:00 - ke, 12.05.2021 klo 18:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 26.04.2021 klo 19:00 - ke, 12.05.2021 klo 15:00, Ilmainen

Digia esittää: Integraatiot ja rajapinnat 

Mitä ovat integraatiot? Mikä on niiden merkitys it-alalla? Miten ne näkyvät yksittäisen sovelluskehittäjän arjessa? 

Tervetuloa Digian vieraiijaluennolle! Tilaisuudessa tutustutaan integraatioiden ja rajapintojen maailmaan yleisesti mm. käsitteiden ja teknologisten ratkaisujen kehityskaaren näkökulmasta. Yleisesittelyn lisäksi tutustumme integraatiokehittäjän ja -arkkitehdin työnkuvaan ja käymme läpi Digian käyttämiä integraatio- ja API-teknologioita, joista tarkemmassa esittelyssä Dell Boomi.

Nyt on tarjolla erinomainen tilaisuus kaikille it-alalla jo oleville ja sinne tähtääville päästä kuulemaan ja syventämään tietoaan aiheesta. Sinun ei tarvitse odottaa järjestelmäintegraatiota käsittelevien kurssien saapumista opintosuunnitelmaan, sillä nyt on tarjolla varaslähtö yritysmaailmassa keskeisen aihealueeseen tutustumiseen!

Luentoa suositellaan kaikille tietojenkäsittelytieteitä opiskeleville ja alasta kiinnostuneille. Jos integraatiot ja rajapinnat ovat itsellesi uusi aihe, voit tutustua niihin ja saada tarvittavat lähtötiedot katsomalla Digian tekemän reilun minuutin mittaisen esittelyvideon täältä (youtube).

Tilaisuuden pitää Antti Kujala, joka on seniori integraatiokehittäjä Digialla ja työskentelee Tampereen toimipisteessä. Saat siis myös erinomaisen tilaisuuden päästä kuulemaan lisää Digiasta ja siellä työskentelystä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Pääset liittymään luennolle tästä linkistä!

 


Digian kotisivut | Avoimet työpaikat | Avoin hakemus

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Palvelutarjoamaamme kuuluu muun muassa digitaaliset palvelut, data ja analytiikka, palvelumuotoilu ja liiketoimintakonsultointi, integraatio ja API sekä liiketoimintajärjestelmät.

Tarjoamme opiskelijoille arvokasta työkokemusta, perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan.


Luupin yritystiimi järjestää tapahtumat yhdessä yritysten kanssa. Tapahtuman yhteyshenkilö: Kaisa Sormunen, kaisa.sormunen@luuppi.fi.

Onko sinulla jokin aihe, teema tai teknologia mielessä mihin haluaisit päästä tutustumaan enemmän vierailijaluennon tai excursion merkeissä? Voit ehdottaa aiheita ja päästä vaikuttamaan lähettämällä viestiä osoitteeseen yritys@luuppi.fi tai weban palautelomakkeella!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Nokia
Knowit
Futurice
TEK
Loimu
Vincit
Exove
Netum
Kolmiobileet
Sofia Digital
Gofore
Insta
Eficode
Solita
Digia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste