AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Sääntömääräisen tilikokouksen iltakoulu
PaikkaEtänä, Teams
Aikati, 13.04.2021 klo 17:00 - ti, 13.04.2021 klo 20:00

Tilikokouksen iltakoulu etäkokouksena Teamsissa tiistaina 13.4. klo: 17.00. Teams -linkki iltakouluun ilmestyy Luupin sivuille noin tuntia ennen tapahtuman alkua. Iltakoulussa käydään läpi hallituksen esitykset strategiasta, yhdenvertaisuussuunnitelmasta ja turvallisemman tilan periaatteista sekä toimintakertomus 2020. 

Iltakoulun luonnokset ovat asiasisällöltään samat kuin hallituksen pohjaesitykset, mutta niihin tehdään vielä mahdollisesti ennen kokousta stilistisiä muutoksia, jotka eivät vaikuta sisältöön. Stilististen muutosten jälkeen pohjaesitykset lisätään kokouksen tapahtumaan viikon aikana. Jos asiakirjoista herää kysyttävää tai mahdollisia muutosesityksiä, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Iltakoulun jälkeen avataan myös muutosesityksiä varten forms, jolla mahdollistetaan muutosesityksien jättäminen etukäteen tilikokousta varten. Muutosesitys formsiin pääset tästä.

Esityslista ja muut materiaalit tilikokoukseen löytyvät tästä. Asiakirjojen näkeminen vaatii Luupin sivuille kirjautumisen. 

Tervetuloa kuuntelemaan esitystä ja esittämään kommentteja ja kysymyksiä! 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Digia
TEK
Exove
Futurice
Knowit
Nokia
Gofore
Netum
Insta
Kolmiobileet
Nitor
Loimu
Vincit
Solita
Sofia Digital
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste