AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Lenkkihaaste: Lexica X Staabi X Luuppi X Skilta X ITU.
PaikkaTampere
Aikama, 05.04.2021 klo 04:00 - su, 02.05.2021 klo 23:45

5.4 - 2.5 järjestetään Lenkkihaaste: Lexica X Staabi X Luuppi X Skilta X ITU.

Seuraavan neljän (4) viikon aikana (5.4.-2.5.2021) Luuppi, Lexica, ITU, Skilta ja Staabi haastavat toisensa lenkkeilemään niin paljon kuin mahdollista. Kyseessä on leikkimielinen haaste, jonka tarkoituksena on kannustaa kaikkien ainejärjestöjen/kiltojen jäseniä liikkumaan näinä poikkeuksellisina aikoina turvallisesti ulkoilmassa ja kevätsäästä nauttien. Neljän viikon aikana eniten kilometrejä kerännyt kilta/ainejärjestö voittaa rajattomasti kunniaa ja hillittömän lenkkikunnon juuri ennen kesää!

Kun lenkkeilet (kävelet, hölkkäät, juokset, pyöräilet) ilmoita lenkkisi pituus oman ainejärjestösi/killan suljettuun Google Formsiin (alla). Lenkin pituuden voit todistaa esimerkiksi Sports Trackerillä tai muulla sovelluksella lenkkeillessäsi.

Mukaan voit osallistua nimimerkillä, jota käytät koko haasteen ajan. Forms-lomakkeeseen lisäät vain nimimerkkisi, lenkin pituuden ja kuvallisen todisteen lenkistä. Lomakkeen voi täyttää moneen kertaan, mutta jos esimerkiksi ulkoilet koirasi kanssa paljon, toivomme, että täyttäisitte lomakkeen kuitenkin vain kerran päivässä ilmoittaen samalla kertaa koko päivän kilometrit.

Kerromme viikoittain, kuinka paljon kilometrejä kullekin ainejärjestölle/killalle on kertynyt. Haasteen lopuksi palkitsemme suurella maineella ja kunnialla jokaisesta ainejärjestöstä/killasta kolme eniten lenkkikilometrejä kerännyttä henkilöä.
Muista kuitenkin, että lenkkeily on täysin omaehtoista ja haasteen tarkoituksena on lisätä hyvinvointia, eikä aiheuttaa suorituspaineita kenellekään.

Jos haluat jakaa fiiliksiä matkasi varrelta muiden kanssa, lisää julkaisut someen tunnisteella #lenkkihaaste2021

Ainejärjestökohtaiset Forms-linkit (Linkit aukeavat 5.4. klo 4:00) ja sulkeutuvat 2.5. klo 23:45)

Luupin linkin löydät tästä.

Tapahtuman Facebook sivut:


Kysymykset tapahtumasta:
liikunta@luuppi.fi
@Aaruli (Telegram)

 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nokia
Futurice
Sofia Digital
TEK
Nitor
Knowit
Netum
Gofore
Digia
Insta
Loimu
Solita
Kolmiobileet
Exove
Eficode
Vincit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste