AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kotilanit
PaikkaLuupin Discord & Twitch
Aikape, 23.04.2021 klo 18:00 - su, 25.04.2021 klo 18:00

Luuppi ei ole hetkeen päässyt järjestämään minkäänlaisia laneja, mutta ei huolta! Pahimpaan laninälkään on tarjolla Kotilanit, tai jos haluaa hifistellä nimen kanssa niin Wanit. 

Tarkoituksena on pelailla koneella koko viikonloppu. Tapahtuman järjestäjät lupaavat uhrata yöunensa huolehtien, että Discordista löytyisi aina joku, jonka tavoittaa koko viikonlopun ajan. Lisäksi peliroolien saatavuutta discordissa on parannettu! Luupin discord-kanavalla on nykyään Roleypoly-botti, jonka pingaamalla pystyt laittamaan haluamiasi pelirooleja itsellesi. 

Tule pelaamaan, striimaamaan ja katsomaan muiden luuppilaisten striimejä kanssamme!

Voitte ehdottaa haluamianne pelejä tapahtuman ajan, mutta Luupilta löytyy varmasti pelaajia moniin suosikkeihin, kuten: CS GO, DOTA 2, LoL ja Valorant. Lisäksi myös etäpeli-iltojen klassikoita kuten Among Us ja Jackbox pelejä on tarjolla. Ja jos peliseuraan tarvitsee täydennystä muualta, niin discordin game-puhekanaville pystyy kutsumaan myös ei luuppilaisia pelikavereita täydentämään. 

Ja jos pelihammasta ei kolota, niin voit tulla myös vaikka vain hengailemaan virtuaalitoimistolle tai sitten discordiin. 

Kotilanien aikana pidetään Luupin virallista Twitch-kanavaa myös ahkerasti käytössä! Jos haluat striimisi hostattavan Luupin kanavalla, niin ilta-aikoihin voi ilmoittautua tästä. Lisäksi on myös luvassa Tetris-turnauksen finaali striimattuna! 

Jos haluat striimata ilta-aikojen ulkopuolella ja emme juuri silloin hostaa jotain muuta striimiä, lähetä viestiä tapahtuman järjestäjille joko telegtamissa tai discordissa. Hostaamme silloin striimiäsi! 

Käynnissä olevista striimeistä sekä muista käytännön jutuista tapahtuman aikana ilmoitetaan discordin news-kanavalla.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Vincit
Digia
Nokia
Kolmiobileet
Futurice
Insta
Solita
Exove
Sofia Digital
Knowit
Netum
Nitor
Gofore
Loimu
TEK
Eficode
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste