AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma TiTOLin strategia- ja hallitusesittely
PaikkaEtätapahtuma
Aikati, 03.11.2020 klo 18:00

Tervetuloa kuulemaan Tietotekniikan opiskelijoiden liitosta eli TiTOLista! TiTOL on kansallinen tietotekniikka-alan eri opiskelupaikkakuntia yhdistävä liitto, jonka jäsen myös Luuppi on. Vaikka opiskelisit pääaineenasi matematiikkaa tai tilastotiedettä, myös sinä olet Luupin jäsenenä tervetullut TiTOLin tapahtumiin. Tilaisuudessa esitellään TiTOL ja TiTOLin toimintaa. Samalla esitellään myös syksyn aikana laadittu uusi strategia.

 

Millainen TiTOLin “uusi normaali”?

Kulunut vuosi on ollut monella tavalla poikkeuksellinen niin maailmalla, kuin yhdistystoiminnassakin. Poikkeustila on pakottanut ainejärjestöt perumaan tapahtumiaan ja laskemaan aktiivisuuttaan. Samaan aikaan kuitenkin TiTOLissa on mietitty päinvastaista: miten TiTOL voisi olla aktiivisempi ja siten tukea paremmin jäsenjärjestöjään? Millainen pitäisi olla TiTOLin “uusi normaali”?

 

Vuoden 2020 alussa hallitus otti tavoitteekseen palata perusasioiden äärelle miettimään liitolle uutta strategiaa. Tarkoituksena ei ollut luoda huttua hutunkeittämisen ilosta, vaan miettiä uudelleen perustaa, minkä päälle TiTOLia voisi johdonmukaisesti kehittää tulevaisuuteen. Strategiaprosessiin osallistettiin jäsenistöä syksyllä jäsenkyselyn kautta, johon saatiin ilahduttavan paljon ja kattavasti vastauksia. Kiitos siitä!

 

Nyt on aika esitellä strategiatyön tuloksia. Tarkoitus esittelytilaisuudessa on esitellä nykyinen ehdotus perusteluineen, keskustella strategiaesityksestä ja ottaa vastaan kritiikkiä ja parannusehdotuksia. Tämän perusteella hallitus valmistelee syysliittokokoukselle valmiin pohjaesityksen liiton startegiaksi. Strategia on pohja tehtäville toimintasuunnitelmille.

 

Millainen on TiTOLin hallitus?

Samassa tapahtumassa käymme läpi hieman TiTOLin kulunutta vuotta hallituksen toiminnan ja esittelyn kautta. Tarkoituksena on lisätä ymmärrystä TiTOLin toiminnasta ja hallitustyön sisällöstä, mutta myös tutustuttaa nykyisiin toimijoihin (eli tulevaisuuden jääriin). Samalla ohjeistamme, miten TiTOLin hallitukseen voi hakea jo ensi vuodeksi. Tapahtumaan osallistuminen ei luonnollisesti vaadi kiinnostusta hallitushakuun, eikä uutta hallitusta valita tässä tilaisuudessa. Uusi hallitus valitaan syysliittokokouksessa.

 

Etätapahtuman sisältö

  1. Mikä on TiTOL?
  2. Mitä TiTOL tekee?
  3. Millaisia tehtäviä TiTOLin hallituksessa on ja miten hallitukseen haetaan?
  4. TiTOLin uusi strategialuonnos vuosille 2021-2023

 

Miten osallistun?

Linkki tapahtumaan: Tapahtuma on päättynyt.

 

PS. Jos haluat liittyä Telegramissa kanavalle, joka yhdistää eri TiTOL-paikkakunnat ja niiden opiskelijat, voit olla yhteydessä Kariin. Yhteystiedot alla.

 


Lisätietoja antaa:
Kari Kuukka
Luupin TiTOL-yhdyshenkilö & TiTOLin hallituksen puheenjohtaja

kari.kuukka@luuppi.fi
Telegram: @kuukkari


 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Exove
Futurice
Eficode
TEK
Gofore
Netum
Nitor
Digia
Vincit
Loimu
Sofia Digital
Insta
Knowit
Kolmiobileet
Solita
Nokia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste