AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Haku Pikkujoulutoimikuntaan
PaikkaIlmoittaudu sähköpostihakemuksella
Aikake, 28.10.2020 klo 12:00 - ke, 04.11.2020 klo 23:59

Haku pikkujoulutoimikuntaan on auki 28.10.- 4.11.!

Hei kaikki luuppilaiset!

Vuoden 2020 muuttuvasta tilanteesta huolimatta joulu lähestyy kovaa vauhtia, joten on aika suunnata katse kyseisen ajankohdan huvituksiin ja juhliin. Perinteisesti joulukuussa koittaa taas ehkä yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, nimittäin Luupin pikkujoulut! Pikkujouluissa syödään ja juodaan hyvin, juhlitaan uutta hallitusta ja kiitetään vanhaa sekä nautitaan hyvää joulumieltä tuovista ohjelmanumeroista ja livemusiikista.

Jouluhenkeä huokuva tapahtuma ei tapahdu aivan itsestään, vaan tarvitsemme sekä luovia että tarmokkaita tekijöitä avuksi toteuttamaan kyseistä tapahtumakonseptia poikkeusvuotena. Toimikuntalaisena autat esimerkiksi ruokien tilaamisessa, ohjelmanumeroiden suunnittelussa, juontamisessa tai paikan päällä vaikkapa keittiössä tai järjestelyssä. Mikäli pikkujouluja ei voida pitää normaaliin tapaan, toimikuvaan kuuluu myös vaihtoehtoisen tapahtumakonseptin suunnittelua ja toteutusta.

Sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Riittää, että olet innokas tekemään ja osallistumaan! Toivomme mukaan sekä fukseja että vanhempia luuppilaisia. Jos tahdot jakaa luuppilaisille joulun ilosanomaa näin vuoden päätteeksi, lähetä vapaamuotoinen meili tapahtumatiimille (tapahtuma@luuppi.fi) viimeistään Keskiviikkona 4.11. mennessä. Kerro meilissä hieman itsestäsi, mahdollisesta kokemuksesta tapahtumien järjestämisessä sekä mahdollisista erityistaidoista tai hommista, joihin olisit erityisen kiinnostunut hakemaan.Tänä vuonna toimikunnan tehtävissä on mahdollista myös suunnitella ja toteuttaa Pikkujoulusillistä, joka järjestettäisiin pikkujouluista seuraavana päivänä sunnuntaina 13.12.2020. Mikäli kyseisen tapahtuman suunnittelu kiinnostaa, voit täsmentää sen myös hakemuksessasi. Tässä tehtävässä etuna koetaan kokemuksia silliksistä tai niiden järjestämisestä.

Jokainen hakenut saa tiedon valinnan tuloksesta sähköpostitse. Kokoustamme valitun toimikunnan kanssa ensimmäisen kerran 9.11. klo 17 ->

P.S. Fukseille jaossa lärpäkepisteitä toimikuntaan osallistumisesta!


Kysymysten ja muiden esille tulevien asioiden ja mietteiden yhteydessä voit ottaa yhteyttä myös Luupin pikkujoulujen pääjärjestäjään:

Jesse "Jecce" Heinonen
WA: +358 440 689800
TG: Jecce

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Vincit
Insta
Digia
Sofia Digital
Nokia
Exove
TEK
Loimu
Solita
Kolmiobileet
Knowit
Futurice
Netum
Gofore
Nitor
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste