AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Fuksikyykkä
PaikkaTapiolanpuisto, Karhunkatu 54 33530 Tampere
Aikala, 26.09.2020 klo 12:00 - la, 26.09.2020 klo 23:00
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 25.09.2020 klo 10:00 - pe, 25.09.2020 klo 17:00, Ilmainen

Luupin jokasyksyinen fuksien kyykkäturnaus! Turnauksessa fuksit kisaavat neljän hengen joukkueissa Luupin fuksikyykän herruudesta. Voittajille on luvassa maineen ja kunnian lisäksi lippu vuoden 2021 Akateemisen MM-kyykän kisoihin. 

Jokainen joukkue pääsee pelaamaan ainakin muutaman pelin, parhaat useampia. Nesteytys sekä pelaajien, että tuomareiden kemiallinen valmennus on sallittua, mutta ei pakollista. Ennen varsinaista kisaa klo 11 on mahdollista tulla lyhyelle heitto-opastukselle. Tätä suositellaan, mikäli ei ole aikaisemmin pelannut kyykkää.

Joukkueet voivat ilmoittautua osoitteessa https://www.luuppi.fi/kyykka/. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 24.9. klo 23:59 ja mukaan pääsee 16 ensin ilmoittautunutta joukkuetta. Joukkueen suosituskoko on siis neljä, erikokoisista joukkueista täytyy kysyä kyykkävastaavalta laittamalla mailia osoitteeseen kyykka@luuppi.fi.

Mikäli joukkuepaikkoja jää täyttämättä ennen perjantaita, niin voit ilmoittautua normaalisti yksittäin tapahtumaan perjantaina. Tällöin ilmoittautuneista muodostetaan joukkueet paikan päällä ennen kuin varsinainen turnaus alkaa.

Turnaus järjestetään Tapiolanpuiston hiekkakentällä, joka sijaitsee aivan Hakametsän jäähallin vieressä. Kyykän jälkeen siirrytään Kauppiin saunalle (Biokatu 8) palkintojenjakoon! Luvassa on myös tänä vuonna haalarimerkki.

Mitä on kyykkä?

Ilmoittautuminen alkaa 14.9. osoitteessa https://www.luuppi.fi/kyykka/ 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Insta
Kolmiobileet
Sofia Digital
Exove
Knowit
TEK
Loimu
Solita
Gofore
Eficode
Digia
Vincit
Futurice
Nokia
Netum
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste