Hallitus vastaa jäsenkyselyyn
Kevään 2016 jäsenkyselyn tulokset olivat antoisaa luettavaa. Saimme paljon kehuja, mutta myös kritiikkiä ja uusia ideoita. Kiitos kaikista niistä! Haluamme oikaista muutamaa väärinkäsitystä ja vastata pariin kohtaan tällä tekstillä. Kaikki kyselyn vastaukset sekä sanallinen koonti tuloksista löytyvät nettisivuiltamme kohdasta uutiset, tässä suora linkki.
Toimiston webcam
JÄSENISTÖ:
En ole löytänyt osoitetta siihen, mutta käyttäisin sitä tarkistaakseni onko toimistolla ketään
HALLITUS:
Webcamin linkki löytyy Luupin sivuilta vasemmasta palkista, mutta se näkyy vain sisäänkirjautuneelle käyttäjälle.
Toimiston kehitysehdotukset
JÄSENISTÖ:
Ylipäätään enemmän tilaa
Enemmän tilaa ja avoimempaa ilmapiiriä
TILAA
Enemmän tilaa, ahdas toimisto on ahdas.
HALLITUS:
Hallitus kartoittaa jatkuvasti yliopiston tilatarjontaa ja läheisiä vapaita vuokrakiinteistöjä, mutta valitettavasti toimistoksi sopivia tiloja ei ole löytynyt tai tiloja ei ole annettu opiskelijoiden käyttöön.
JÄSENISTÖ:
Paksujen prujujen rei´itin
HALLITUS:
Kaksi kerrosta toimistostamme ylöspäin (huoneessa B2071) on yksikkömme tulostushuone, johon on vapaa pääsy. Huoneesta löytyy esimerkiksi nitoja ja rei’itin, jotka pystyvät paksumpaankin paperinippuun.
Luuppi selvittää mahdollisuuksia hankkia toimistolle vastaavat välineet – mikäli tiedät sellaisia olevan tarjolla jossakin, otamme mielellämme lahjoituksia vastaan! Ainakin kunnolliset nitojat maksavat lähes satasen, joten emme ole sellaista raaskineet ostaa.
Tiedotuksen parannusehdotukset
JÄSENISTÖ:
Viestit ja tapahtumat aiemmin julki myös (paranemaan päin) oleva tapahtumatiedotuksen aikaistamista kannatan.
Olisi jees jos tapahtumakalenteria voisi päivittää pidemmälle vaikka sitten epämääräisesti jos tarkkoja aikatauluja/päiviä ei tiedetä vielä
HALLITUS:
Tiedotustiimi: Olemme tehneet paljon töitä tapahtumatiedotuksen aikastamiseksi tänä keväänä, ja kehitys jatkuu edelleen. Kiitos ehdotuksesta summittaisten päivämäärien merkitsemiseksi tapahtumakalenteriin – olimme nimittäin jo aiemmin käyneet keskustelua siitä, onko tuo kannattavaa. Näyttää siltä, että lähdemme ainakin kokeilemaan, miten tuo toimii!
JÄSENISTÖ:
Sähköposteja voisi jaotella esim. eri sähköpostilistoille, nyt tulee hirveästi ei niin kiinnostavaa tiedotusta.
Liikaa mailia. Tapahtumista tiedottamisen voisi esimerkiksi laittaa omalle postituslistalleen.
Sosiaalisella medialla tai paketoimalla päivän viestejä. Parhaillaan tiedotteita tulee kymmenen päivässä.
Viikkotiedoitusta kaipaisin
HALLITUS:
Tiedotustiimi: Sähköpostilistat ovat nyt siirtyneet Luupin hallintaan ja sisältöä tullaan jatkossa jakamaan tarpeen mukaan — syksyllä onkin ollut käytössä fuksilista. Tapahtumakoosteita on harkittu ja tilanteesta riippuen käytettykin. Kuitenkin tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että pysymme nykymallissa, jossa pääsääntöisesti jokaisesta tapahtumasta lähetetään oma sähköpostiviesti. Syy on melko yksinkertainen: tapahtumista sekä niiden mahdollisista ilmoittautumisista tuppaa olemaan paljon kirjoitettavaa (sekä suomeksi että englanniksi), ja koosteviestit venyisivät näin ollen melkoisen pitkiksi. Mikäli koostesähköposteissa taas olisi jonkinlainen lyhennelmä tapahtumasta, lähetettäisiin koosteviesti normaalien tapahtumatiedotteiden lisäksi, eli tapahtumasähköpostia tulisi vieläkin enemmän. Toivon mukaan tulevat sähköpostilistat helpottavat tätäkin tilannetta!
LuuppiSanomat
JÄSENISTÖ:
Juttujen laatu muuttunut
HALLITUS:
Kiitokset monista juttuideoista! Juttujen tyyli riippuu luonnollisesti täysin juttujen kirjoittajista. Kaikki jäsenet voivat lähettää omia ideoitaan ja tekstejään/sarjakuviaan/tuotoksiaan toimitukselle!
Koodipaja
JÄSENISTÖ:
En muista yleensä käydä, ja kuumottaa myös että oma koodi on liian paskaa muille näytettäväksi.
En ole saanut aikaiseksi. Pitäisi käydä. Jännitys sosiaalisissa tilanteissa myös osaltaan vähentää osallistumishalukkuutta.
HALLITUS:
Jokaisen koodi on erinäköistä ja kaikki ovat joskus olleet aloittelijoita, ei pidä miettiä kehtaako omaa koodiaan näyttää. Jos ei kehtaa, ei voi ikinä kehittyä. Koodipajassa voi myös vain kysellä asioita esimerkiksi käyttäen valkotaulua hahmotteluapuna. Koodipajassa voi myös tehdä tehtäviä omaan tahtiin kyselemättä apua tai tavata samassa tilanteessa olevia epävarmoja ja aloittelevia koodareita!
JÄSENISTÖ:
Enemmän ohjaajia, jotta he ehtivät auttaa kaikkia, jos väkeä on paljon
Kun on paljon porukkaa, niin apua on vaikea saada
Mielestäni koodipajaa voisi järjestää useamminkin, miksei vaikka parikin kertaa viikossa jos innokkaita ohjaajia löytyy.
HALLITUS:
Ohjaajat ovat omalla vapaa-ajallaan vetämässä toimintaa, joten emme voi taata jokaiselle kerralle kovin montaa ohjaajaa, uudet vetäjät ovat jatkuvasti tervetulleita. Koodipajan kannattaa ajatella toimivan myös samojen ongelmien kanssa painivien opiskelijoiden kohtaamispaikkana, jossa tehtäviä voi pohtia yhdessä.
Tenttiarkisto
JÄSENISTÖ:
EN [käytä tenttiarkistoa], Yliopisto on kaukana.
HALLITUS:
Luupin tenttiarkisto on saatavilla myös sähköisesti. Tenttiarkisto on tarjolla kirjautuneille käyttäjille Luupin verkkosivujen Opiskelu-osiossa.
Koulutuspolitiikka
Millaisena koet Luupin edunvalvonnan? Tiedätkö millaista edunvalvontaa Luuppi tekee?
JÄSENISTÖ:
Omiin silmiini näyttäytyy sellaisena, että Luupissa ei sitä tehdä.
Edunvalvonta on tällä hetkellä näkymätöntä ja konkreettiset asiat eivät näy/kuulu.
HALLITUS:
Arttu (koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava): Luupilla on edustusta jokaisessa vaikutusvaltaisessa elimessä omassa yksikössämme ja tulevaisuudessa pidämme huolta, että myös tiedekunnassamme. Yksikkömme vaikutusvaltaisimmassa päätäntäelimessä eli johtokunnassa Luupilla on kaksi edustajaa. Matematiikan ja tilastotieteen sekä tietojenkäsittelytieteiden opetussuunnitelmatyöryhmissä Luupilla on kaksi jäsentä molemmissa ryhmissä. Näiden ryhmien yläpuolella toimivassa koulutuksen ohjausryhmässä Luupilla on yksi jäsen. Alojemme henkilökuntarekryihin saamme myös Luupin opiskelijaedustajan mukaan. Lisäksi Tamyn edustajistossa toimii kaksi Luupin edustajaa Luuppi_Puolueen alla. Voit tarkistaa tämänhetkiset edustajat osoitteesta: Luupin edustajat
Yritysyhteistyö
Oletko osallistunut vähintään yhdelle yritysexcursiolle*? Jos et, niin miksi?
JÄSENISTÖ:
Eipä opetusalalle montaa excursiota ole ollut Suomessa.
Suuntaudun opettajaksi. En ole huomannut opetusalalle excuja. Niillä olisin mukana.
Vain tkt:läisille
Ei ole ollut oman alan excuja.
HALLITUS:
Elli (yritystiimi): Tähän varmastikin suurimpana syynä on se, että yritystiimiin harvemmin päätyy mukaan opettajaopiskelijoita. Ainakin itse voin myöntää, että asiantuntemukseni ja verkostoni opetusalan suhteen ovat melko nollassa. Tietojenkäsittelyn alalla asioiden järjestäminen on meille helpompaa, koska tiedämme jo valmiiksi ainakin suunnilleen, että mikä on homman nimi. Jos aikaa ja energiaa olisi rajattomasti, niin perehtyisimme toki myös opetusalaan. Oikeastaan kaikki tässä mainittu koskee myös matematiikkaa ja tilastotiedettä yleisesti.
Tässä siis samalla avoin hakukuulutus: hei sinä opetusalasta innostunut ja toimeliaasti asioita aikaansaava luuppilainen – tule mukaan yritystiimiin tuomaan toimintaan uutta näkökulmaa! Myös muut matemaatikot ja tilastotieteilijät ovat tervetulleita. Lisäinfot ja muut yhteydenotot yritys(a)legacy.luuppi.fi.
JÄSENISTÖ:
Fuksina kynnys lähteä mukaan on korkea.
Oon opinnoissa niin nobo et ei kai firmoja kiinnosta tällänen
- vuoden opiskelijalle yritysasiat tuntuvat kaukaisilta ja ne ovat vissiin tarkoitettu vähän pidemmällä opinnoissaan oleville.
HALLITUS:
Elli (yritystiimi): Monet yritystapahtumat on tosiaan suunnattu pääasiassa opinnoissaan jo hieman pidemmälle edenneille opiskelijoille. Etenkin talvisin pidettävissä tapahtumissa yrityksellä on useinkin tavoitteena houkutella potentiaalisia kesätyöläisiä. Mahdollisista taitotasovaatimuksista kuitenkin kerrotaan aina tapahtuman tiedotuksessa.
Läheskään aina näitä taitotasoon tai opintojen vaiheeseen liittyviä rajoituksia ei kuitenkaan ole. Yritykset ymmärtävät, että saadakseen parhaat tyypit heille töihin, täytyy heidän ottaa opiskelijoihin kontaktia jo hyvissä ajoin. Myös opiskelijan on toki tärkeää nähdä jo hyvissä ajoin, mitä työmaailmassa on meneillään.
Jos tahtoo saada jonkinlaista kurkistusta työelämään, mutta ei uskalla lähteä excuille, niin kannattaa ainakin mennä kuuntelemaan vierailuluentoja eri kursseilla! Ne ovat lähes poikkeuksetta avoimia muillekin kuin kurssin osallistujille, ja niistä tiedotetaan tällä sivulla.
JÄSENISTÖ:
Yritysexcut täyttyvät nopeasti, olisiko mahdollista saada niihin jonkinlaista suodatusta? On aika ikävää, jos ei itse ole päässyt yhdellekään exculle ja toiset käyvät saman yrityksen excuissa neljättä kertaa.
HALLITUS:
Elli (yritystiimi): Aiheellinen huomio. Monien yritystapahtumien suosio on viime aikoina päässyt yllättämään meidätkin, ja tällaista suodatusta pitää ihan vakavissaan pohtia tulevaisuudessa. Pidämmekin syksyllä Reaktorin kanssa erään workshopin, jossa ainakin tullaan kokeilemaan jonkinlaista valintaprosessia.
JÄSENISTÖ:
Miksi aina saunat? Esim. rekrysauna. Oikeasti? Asettaako ihan pikkasen eriarvoiseen asemaan sukupuolet, kun suurin osa rekryajien edustajista on miehiä.. En halua saunoa tuntemattomien kanssa, vaikka he olisivat samaa sukupuolta kanssani.
HALLITUS:
Elli (yritystiimi): Se, että tapahtuman nimessä mainitaan “sauna”, ei tarkoita, että tapahtumassa yksinomaan istutaan saunassa. Kannattaa rohkeasti vain avata se sähköposti tai kalenterilinkki ja katsoa, millaisesta tapahtumasta on kyse.
Läheskään kaikilla yrityksillä ei ole mahdollisuutta ottaa omiin toimitiloihinsa useaa kymmentä vierailijaa, ja tällöin helpoin ratkaisu on vuokrata jokin sauna- ja kokoustila. Viime aikoina olemmekin vierailleet esimerkiksi Media54:n ja Hermia 5:n tiloissa.
Omalla yritysvastaavakaudellani yhdenkään yritystapahtuman pääasiallinen sisältö ei ole ollut saunominen, ja tapahtumien viralliset osuudet järjestetään täysin kokoustilojen puolella. Tavallisimmin tapahtuma alkaa esimerkiksi yritysesittelyllä, jonka jälkeen on vuorossa vaikkapa jonkinlaisia case-esimerkkejä, vapaata jutustelua ja kysymyksiä, ruokailua sekä mukavaa oleskelua. Saunominen astuu kuvaan vasta aivan lopuksi, kaiken asiaohjelman päätyttyä – jolloin on siis jo aivan hyväksyttävää poistua paikalta. Lisäksi läheskään kaikki eivät halua saunoa, joten juttuseuraa varmasti löytyy kyllä sohvanurkkauksenkin puolelta.
Sanan “sauna” käyttö näiden tapahtumien mainonnassa johtuukin pitkälti sen helppoudesta. Excursioiksikaan näitä ei oikein viitsisi kutsua, sillä kyseiseen sanaan liittyy vahvasti oletus yrityksen omissa tiloissa vierailemisesta.
* excu = ekskursio, tutustumisretki esim. potentiaaliseen työantajayritykseen tai kulttuurilaitokseen (http://fuksiwiki.tko-aly.fi/Yliopisto_-_suomi_-sanakirja)
Tapahtumien risut
Mihin Luupin järjestämiin tapahtumiin et ole ollut tyytyväinen? Miksi et?
JÄSENISTÖ:
Saunat. Liikaa meteliä, kun puheen päälle musiikkikin huutaa kovaa. Tilat ovat ahtaat. Ei ole mukavaa, että porukka hilluu alasti muiden joukossa saunottuaan. [Huom. saunoista myös tykättiin paljon koska rentoa hengailua]
Itseäni ahdistaa älytön alkoholin käyttö – suuressa osassa tapahtumia ideana on vain juoda paljon ja mahdollisimman nopeasti, tällainen mielikuva on jäänyt niistä parista tapahtumasta joihin olen osallistunut.
HALLITUS:
Tapahtumatiimi: Saunatapahtumat ovat erittäin suosittuja, joten melua tulee, kun suuri määrä ihmisiä kokoontuu yhteen tilaan. Saunatilojen rajallisuuden vuoksi emme voi vaikuttaa melutasoon. Mikäli sinulla on ehdottaa hyvien kulkuyhteyksien varrella olevia suurempia saunatiloja, otamme vinkkejä mieluusti vastaan!
Saunailtojen luonteeseen luonnollisesti kuuluu saunominen, joten saunojat tulevat vilvoittelemaan yleisiin tiloihin pyyhe päällä. Alastomuuteen olemme puuttuneet, ja puutumme jatkossakin.
Luupin tapahtumatiimi kehittelee tälläkin hetkellä enemmän alkoholittomia tapahtumia, joten vaihtoehtoja juomiselle tulee olemaan. Otamme myös ideoita vastaan!
JÄSENISTÖ:
Sitsien laatu on vuosien varrella kärsinyt, kun määrä kasvaa niin ei jakseta panostaa laatuun.
Sitseihin, ovat liian erilaisia.
HALLITUS:
Tapahtumatiimi: Tämänhetkinen tapahtumatiimi on ollut virassaan niin vähän aikaa, että emme ole aivan kartalla sitsien värikkäästä historiasta Luupissa. Alustavan kartoituksemme perusteella ohjelmarakenne on joissain määrin muuttunut vuosien varrella, joten jos jonkun tietyn ohjelmanumeron puuttuminen kaihertaa mieltäsi, purathan sydäntäsi meille! Jos haluat vaikuttaa tulevien sitsien sisältöön, voit pyytää päästä mukaan sitsien tapahtumatoimikuntaan, tai esimerkiksi toastiksi.
Tapahtumatoiveet
JÄSENISTÖ:
Lisää alkoholittomia tapahtumia.
Enemmän alkoholittomia matalankynnyksen tapahtumia, kuten peli-iltoja.
jotain liikuntatapahtumien ja bile-tapahtumien rinnalle: alkoholittomia, ei liikunnallisia tapahtumia
Lisäksi matalan kynnyksen toimintaa ruuanlaiton, leffailtojen jne jne osalta olisi ehkä mahdollista lisätä, nämäkin voisivat tapahtua jonkun kerhohuoneella tms.
Kevyen osallistumisen ja järjestämisen tapahtumia, samaan tapaan mitä esim. lautapeli-illat on. Esim. leffa-iltoja tai kisakatsomoita vaikka jääkiekon mm-kisoihin tai videopeli-turnauksiin.
HALLITUS:
Tapahtumatiimi: Kuten aiemmin mainitsimme, alkoholittomia tapahtumia pyritään lisäämää
n ja monipuolistamaan. Leffailtoja olemme pitäneet, kuten kamalalla äänentoistolla varustettu Star Wars -maraton, ja tarkoitus on pitää leffailtamia jatkossakin, tosin paremmalla tekniikalla. Jenna innostui ruuanlaittoilloista, ja hän lupasi lähteä selvittämään mahdollisuuksia niihin muiden alkoholittomien tapahtumien ohella. Muutkin tapahtumatoiveet on otettu huomioon!
JÄSENISTÖ:
Matikan opiskelijoille vois ehkä olla joku koodipajan tapainen tilaisuus, missä vois yhdessä tehdä juttuja.
Lisää opiskelua tukevia tapahtumia, kuten koodipajan ja matikan vastaavan järjestämistä.
Fukseille järjestettäviä harjoitustyöpajoja voisi olla aluksi muutama. Tutoreita voisi hyödyntää niiden vetäjinä. Harjoitustyöpajat voisivat auttaa fukseja aloittamaan opiskelun ja ohjaamaan hyviin opiskelutapoihin jo heti opintojen alussa.
HALLITUS:
Yksikkö järjestää jo matikkapajatoimintaa, jonka rinnalle Luuppi perusti koodipajan.
Tuutoreilla on myös omat opinnot suoritettavina, joten toivomme näiden pajojen toimivan harjoitusryhmien rinnalla opintoja tukevana toimintana.
Vuosijuhlat
JÄSENISTÖ:
Vuosijuhlia voisi järjestää vuosittain, vaikka kevyempinä sitsihenkisinä ei-pyörein vuosin.
Sellaiset pukusitsit olis hienot, monilla muilla ainejärjestöillä tuntuu olevan. Varsinkin kun meillä on vujutkin vain kerran viidessä vuodessa.
HALLITUS:
Legenda/Elli: Vuosijuhla on haluttu pitää erityisenä tapahtumana ja toisaalta siihen on haluttu panostaa taloudellisesti kunnolla. Kun opintojen tavoiteaika on se viisi vuotta, tuolla viiden vuoden syklillä jokainen opiskelija periaatteessa pystyy osallistumaan yksiin vuosijuhliin. Vuotuisen pukujuhlan asiaa meillä ajavatkin pukusitsien sijaan Pikkujoulut, jotka varmasti kokisivat pahan inflaation, jos järjestäisimme muitakin hienompia tilaisuuksia.
Fuksit ja tuutorointi
JÄSENISTÖ:
Fuksitapahtumat oli mukavia mutta oisin toivonut vähemmän alkoholin juomista. Lähdin yleensä etuajassa koska en itse juo.
Oma fuksiryhmäni jäi etäiseksi, tutorini oli jatkuvasti kännissä ja hnhnhnh ahdisti.
Tuutoroinnissa pitäisi kiinnittää enemmän huomiota opintojen etenemiseen eikä juhlimiseen.
HALLITUS:
Fuksitapahtumissa ei kenenkään ole pakko juoda mutta toki muiden juominen vaikuttaa ilmapiiriin. Esimerkiksi tuutorivastaavalle tai muille hallituslaisille voi ja pitää sanoa, mikäli oman tuutorin käytös ahdistaa. Alkoholittomien tapahtumien määrää lisätään jatkuvasti. Myös tuutoreiden ohjeistamiseen tullaan kiinnittämään jatkossa enemmän huomiota.
JÄSENISTÖ:
Omana aloitusvuotenani tuutorointi loppui kevään tullen kuin seinään.
Rohkaisisin enemmän kummiryhmien ja muutenkin toisten ryhmien kanssa yhteiseen toimintaan! Joka vuosi kuulee siitä, miten omat tuutorit tai ryhmän fuksit eivät olleet aktiivisia ja se harmittaa.
Lähtisin ohjaamaan sitä selkeämmin pidempi kestoiseksi siten, että tutoreita velvotettaisiin jollain tasolla katsomaan, että fuksit pääsevät opintoihinsa kiinni ja kiinni opiskeluyhteisöön.
Hieman aktiivisemmin mukana alunkin jälkeen.
Olisi kiva jos tutustumistapahtumat jatkuisivat pidemmälle syksyyn että myös myöhästyneet oppisivat tuntemaan muut opiskelijat
HALLITUS:
Tuutoreita on kehotettu kyselemään fuksien kuulumisia ja tapaamaan fuksejaan myös alkusyksyn pakollisten tapahtumien jälkeen, mutta ehkä tämän merkitystä voisi jatkossa painottaa tuutoreille enemmän. Tänä vuonna tuutorivastaavalla ei ole omaa fuksiryhmää, jotta hän voisi tehokkaammin seurata kaikkia ryhmiä ja tarvittaessa auttaa ja kehottaa aktiivisempaan toimintaan. Tuutoroinnin jatkuminen keväälle on hyvä idea ja sitä voisi jatkossa mahdollisuuksien mukaan kehittää. Tuutorivastaava vie viestiä eteenpäin tuutoreille ja velvoittaa heitä kokoamaan fuksiryhmänsä kokoon edes kerran kevään aikana.
JÄSENISTÖ:
Tuutorien osallistuminen opiskeluun liittyviin asioihin voisi olla aktiivisempaa
Panostaisin myös akateemiseen osuuteen enemmän, siis lukkareiden tekoon ja opiskeluun tutustumiseen.
Kurssivalinnat ja yliopistoon tutustuminen eri aikaan ja enemmän aikaa näihin varattuna.
Tuutoreilta toivoisinkin siis opintojensa alussa olevien opiskelijoiden ohjaamista. Lukkarin laatiminen ensimmäiselle syksylle lienee yksi keskeisiä tehtäviä.
HALLITUS:
Lukkarien teon ohjaaminen kuuluu osittain yliopiston tehtäviin, osittain tuutoreille. Orientoiva viikko on varattu fuksien tutustuttamiseen yliopistoon ja aikataulu on melko tiukka, minkä takia tuutoreiden järjestämiä tapahtumia on ympätty peräkkäin samalle päivälle. Yksikön luennot ovat etusijalla.
Lisäksi riittävien tilojen löytyminen lukujärjestyksien tekoa varten on haastavaa.
Luuppi yhteisönä
JÄSENISTÖ:
Kiusaamisongelmia oli havaittu tai koettu hyvin vähän, mutta eniten kohdissa Tiedot, taidot ja opintomenestys, ihonväri sekä seksuaalinen suuntaus.
HALLITUS:
Marja (tasa-arvovastaava): Luupin sisäinen kiusaaminen on harvinaisenakin ongelmana vakava asia. Luupin tapahtumissa oman kokemukseni mukaan epämiellyttäviin tilanteisiin puututaan nopeasti. Toimistolla satunnaisesti keskustelut pääsevät karkaamaan vähän käsistä, mutta nekin pyritään keskeyttämään. Valitettavasti hallituslaiset ja toimihenkilöt eivät kuitenkaan ehdi ja ratkea joka tilanteeseen. Jos koskaan joudut kiusaamistilanteeseen, niin pyydän ottamaan minuun tai toiseen hallituslaiseen tai toimariin yhteyttä mahdollisimman nopeasti, jotta asiaan voidaan puuttua.
JÄSENISTÖ:
Luupin tulisi alkaa ottamaan muitakin kuin Mario Kartia pelaavia jäseniään iloisemmin vastaan toimistolla. Viimeisen kahden vuoden aikana kun olen käynyt toimistolla, niin lämpimin asia, millä minut on toivotettu tervetulleeksi toimistolle on ollut kylmä vilkaisu, vaikka lähes jokaisella kerralla on ollut useita, jotka minut tuntevat. Eipä paljoa houkuttele tulla toimistolle viettämään aikaa, jos siellä ollaan niin sisäänpäin kääntyneitä.. Suhteellisen sisäänpäin kääntynyttä järjestöä, johon oli itsellä vaikea päästä sisälle.
HALLITUS:
Marja (tasa-arvovastaava): Ikävää, että joku on kokenut Luupin sisäänpäinkääntyneeksi. Itsellänikin kesti jonkin aikaa, ennen kuin tunsin oloni kotoisaksi toimistolla. Sen jälkeen kuitenkin olen kokenut, että toimistolla voi jutella käytännössä tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Toimiston on tarkoitus olla tila koko jäsenistölle, ei vain Mario Kartin pelaajille. Hallitus ja toimariporukka mielestäni tervehtivät hyvin kaikkia, ketkä tulevat toimistolle, mutta mekin olemme vain ihmisiä ja aina emme esimerkiksi huomaa, jos joku tulee toimistolle.
Lopuksi kohta, josta hallitus on jäsenistön kanssa täysin samaa mieltä:
JÄSENISTÖ:
Luuppi on rakkaus
5/5
Paras ainejärjestö missä oon ollut mukana boomchakalaka.
Luuppi oli aikoinaan ainejärjestöni, joka järjesti kaikenlaista mukavaa häppeninkiä, sekä myös sosiaalistutti ulkopaikkakuntalaisia opiskelijoita Tampereeseen. Ensimmäiset kaverit sain Luupin kautta ja itse asiassa Luupin sähköpostilistan kautta näin myös työpaikkailmoituksen, josta sain ensimmäisen IT-alan työpaikkani. Luuppi oli siis hyvin tärkeä asia minulle.
HALLITUS:
Niin meillekin! <3